December 9, 2021 01:29
Македонија

Илиевски на дебата на ТВ Плус: 20% Кумановци се уште немаат вода, канализација и асфлатирани улици затоа што општината не ги искористи 550 милиони евра од Владата

Вечерва, на предизборно соочување на кандидатите за градоначалник на Куманово на ТВ Плус, кандидатот на СДСМ Оливер Илиевски истакна Владата токму за решавањето на овие проблемите вложи 550 милиони евра во изминатите 4 години, но Куманово не ги искористило парите.

„Куманово по глава на жител има најмалку искортистено, нема апликации, нема проекти, најмногу има искористено општина Кавадарци, општина предводена од вмро дпмне., затоа што таму градоначалникот е менаџер и аплицираше проекти без разлика кое за кое министерство станува збор.

„ Илиевски ја потенцираше соработката со централната власт “Ние имаме тесна соработка со сите министерства, точно знаеме од која програма и кога ќе ги реализираме проектите.”

AnimeDao - Watch English Subbed Anime Online | AnimeDao Official. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

watch anime Attack on Titan

Seirei Gensouki: Spirit Chronicles Episode 7

AnimeDao One Piece (Dub)

Attack on Titan (Dub) Episode 18

Attack on Titan (Dub) Episode 16