November 28, 2021 06:40
Македонија

Илиевски: Кол- центар во Куманово за секое барање кое го имаат граѓаните

Оливер Илиевски кандидатот на СДСМ за градоначалник на Куманово денеска на прес-конференција во центарот на Куманово изјави дека за Општина Куманово предвиден е и кол центар за било какво барање коешто го имаат граѓаните да се обратат на едно место во општината.

„Значајно е да се потенцира и дека за Општина Куманово е предвиден т.н. Кол центар, каде секој граѓанин ќе може со еден телефонски број веднаш да знае каде треба да се упати за одреден проблем. Во кол центарот ќе бидат поставени лица чија работна задача ќе биде телефонска комуникација со граѓаните секој ден во неделата, за да истите добијат информации во врска со своето барање, без разлика дали станува збор за инфраструктура, комунална дејност, социјална работа и сл.„

The Wonderland Episode Full

Website https://animefreak.ws: Watch New Cutey Honey animefreak Episode 8 anime freak one piece

ANIMEFLIX: Princess Minerva (Dub) anime episode Full online free at https://animeflix.nl animeflix boruto

4Anime Watch anime online, English anime online HD

Website https://animekisa.in: Watch Violence Jack: Slumking animekisa Episode Full dubbed anime