January 16, 2021 14:50
Македонија

Изјава на министерот за здравство Филипче (во живо)

Изјава на министерот за здравство Венко Филипче по примопредавање донација во Институтот за судска медицина.

https://www.facebook.com/watch/live/?v=413144006571975&ref=notif&notif_id=1610532545190751&notif_t=live_video_explicit