September 23, 2019 11:34
Скопје

Изменет режим на сообраќај во Скопје

На 12 и 13.09.2019 (четврток и петок) во времето од 18.00 до 06.00 часот и на 15 и 16.09.2019 (недела и понеделник) во времето од 18.00 до 06.00 часот на улицата „Лазар Личеновски“, поради снимање на филм од страна на ДФПУ„Вертиго висуал“ ДОО, Скопје, Одделението за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот, при што сообраќајот ќе се пренасочува по околните сообраќајници.

МВР апелира до граѓаните да ги почитуваат наредбите што ги издаваат полициските службеници по сообраќајниците по кои ќе се одвива настанот.

Нови вести

Без струја делови на Чучер Сандево, Шуто Оризари, Карпош и Гази Баба

Igor

Инфраструктура на Скопје се уште не е подготвена за велосипедска револуција

Filip

Помор на риби во реката Вардар

Igor