November 12, 2019 00:25
Македонија

Известување

Во текстот Почина еден од повредените полицајци, завчера добил решение за автопатска полиција, објавен на 21.06 на порталот 24 Инфо е направена ненамерна грешка.

На една од фотографиите во текстот е фотографиран камион на фирмата „Италеуромак“, чие возило не било учесник во трагичната сообраќајка.

Ѝ се извинуваме на компанијата ако фотографијата била причина за одредени непријатности, иако во неколку текста повразни со трагичниот настан се објавени и други фотографии од местото на сообраќајната несреќа и други возила без да се доведуваат во директна врска со несреќата.

Редакција 24 Инфо

 

 

Нови вести

Шекеринска на граѓанска трибина: Како никогаш досега ги покачуваме платите во здравството, од 23 до 40%, во образованието до 20%, ќе растат и пензиите

Igor

Анѓушев: Платите и пензиите се зголемуваат поради растот на економските бројки

Igor

Шекеринска од Свети Николе: Наместо на споменици, ние покажавме дека парите можат да се инвестираат во 500 километри патишта, 43 градинки, училишта, водоводи

Igor