Македонија

Ивановска: Кај тројца судии има несразмерно зголемување на имотот

Претседателката на Антикорупциската комисија, Билјана Ивановска информира дека добиваат голем број пријави од граѓани кои што се незадоволни од судските одлуки.

-Таму каде што сметаме дека има простор нешто да се направи, а не е многу стар случај, ги доставуваме податоците на надлежната постапка во Судскиот совет, вели Ивановска во интервју за ТВ 24.

Според неа, тие како независно тело можат да ја проверуваат само имотната состојба на судиите.

-Од проверката на ДКСК произлезе дека кај тројца судии постои несразмерно зголемување на имотот и тие ги дадовме на натамошно разгледување во Финансиската полиција. ДКСК е надлежна да постапува само во овој дел, додаде Ивановска.

https://44anime.net/. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind (Dub)

4Anime Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Cour 2

My Hero Academia

sites to watch anime DON'T TOY WITH ME, MISS NAGATORO

4anime.biz 4Anime SK8 the Infinity (Dub)