December 5, 2022 22:28
Македонија

Иване мој Иване пи**а му материна! Ово ти није требало!!!

Додека со срце го чекавме настапот на EYE CUE која ја преставува нашата чудесна земја ова се случуваше во меѓувреме…

Имено еден од нашиве божји исцелители сакајќи да привлече медиумско внимание, да да да за Иван исцелител збориме денес му текнало да се произнесе на фејсбук со пост на кој вели цитирам: DENESKA MAKEDONIJA NEMA DA POMINE NA POLUFINALNATA VECER NEMA DA SE PLASIRAME VO POLUFINALETO OVAA VI GO KAZUVAM NAVREME DA NEMA ZABUNA SEGA E 15:30 h NEMA DA SE PLASIRAME NA EVROVIZIJA navreme kazuvam tocni prognozi oti sum edinstven vo svetot sto dosega se tocno pogodil.

Кажи ни што ќе биде следно многу не интересира, вака како божји човек ќе можеш ли да предвидиш дали коа ќе се враќа авионот од Лисабон преку куќарката твоја тамо накај Куманово со која брзина ќе помине и дали ќе се сруши до темел?

Порака од наш читател кој сакаше да остане анонимен 🙂

А во продолжение фб постот на иван исцелител.