Економија

Зоран Петровски е нов генерален директор на АДИНГ АД Скопје

Зоран Петровски дипл.инж.архитект, е новиот Претседател на Управен одбор и генерален директор на АДИНГ АД, Скопје.

Станува збор за првиот и долгогодишен соработник на досегашниот носител на оваа прва функција во компанијата Благоја Дончев, кој воедно е еден од најсикусните кадри на компанијата.

Зоран Петровски на оваа функција доаѓа од долгогодишната позиција на заменик претседател на УО и заменик генерален директор на компанијата, додека паралелно ја врши и функцијата управител на филијалата во Казахстан.

Во годината кога се бележат одлични резултати од работењето, со неговото назначување компанијата цврсто продолжува кон остварување на зацртаните бизнис цели.

AnimeFreak - Watch Anime Online for Free. Subbed & Dubbed. AnimeFreak #1 Site to watch thousands of dubbed and subbed anime episodes including Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, One Piece

anime freak tv Attack on Titan (Dub)

animes online AnimeFreak WONDER EGG PRIORITY

animefreaks website AnimeFreak Suppose a Kid from the Last Dungeon Boonies moved to a starter town?

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation

watch anime dub AnimeFreak Naruto

tải go88