October 16, 2021 22:06
Скопје

ЗОО Скопје добива 7Д кино

,,ЗОО Скопје добива 7Д Кино, станува збор за најнова технологија на проектирање на филмови во 3Д во комбинација со дополнителни ефекти кои го прават визуелното следење комплетно, дозволувајќи ви да „влезете” во филмот. Ќе почувствувате мирис, ветер, капки дожд и снегулки, меурчиња, а седиштата ќе се движат соодветно со движењата во филмот 🙀
„Ние решивме во скопската зоолошка да имаме ваква атракција, бидејќи секаде во светот зоолошките се модернизираат и дигитализираат. Ова ќе биде вистинска забава и дополнителна едукација со 7Д ефекти, бидејќи ќе се проектираат филмови со содржина за животинскиот свет или од дино периодот.
7Д киното ќе биде поставено блиску до влезот, а набавката нема да биде на товар на градскиот буџет, туку ќе биде платено од спонзори”
Продолжуваме, европска зоолошка за сите деца.”- напиша директорот на скопската зоолошка Ѓорѓи Галетановски.

Watch Pokemon XY: Mega Evolution Episode 4

Website https://twistmoe.net: Watch Haibane Renmei (Dub) twistmoe Episode 13 english anime

4Anime Watch anime online, English anime online HD

RobiHachi (https://animefreak.ws/m/dvLE) Episode 12

Radiovybe: https://radiovybe.com/animefreakws

Buddypress: https://buddypress.org/members/gogoanimelol/profile/