September 22, 2019 02:42
Живот

Змија зграпчи цела риба: Дали ќе ја врати во вода или ќе ја проголта?

Змија зграпчи цела риба: Дали ќе ја врати во вода или ќе ја проголта?

Да беше ова бајка, можеби ќе ја раскажевме вака: „Рибата случајно се нашла на суво и многу сакала што побрзо да се врати во вода. Тоа го слушнала змијата и и рекла: „јас ќе ти помогнам“ и ја зграпчила со устата и ја вратила во водата“.

Но, ова не е бајка, туку сурова реалност. Рибата, која на непознат начин се нашла на пристаништето, водената змија се обидува да ја проголта одеднаш, за тоа полека да ја свари на дното на водата.

 

Нови вести

Еве зошто прстите ви се збрчкуваат, кога се во вода!

24news

Сите стават кеси со вода и пари над вратата, еве зошто…

24news

Родители го снимале синчето како си игра со огромен питон

24news