Македонија

Зечевиќ ширел корона позитивен правел настани, СДСМ се виновни за над 8.000 починати од КОВИД и бараа провизии од вакцини, тие факти со ништо не можат да ги сокријат

Зечевиќ ширел корона позитивен правел настани, СДСМ се виновни за над 8.000 починати од КОВИД и бараа провизии од вакцини, тие факти со ништо не можат да ги сокријат.

Миле Зечевиќ позитивен на корона се шетал низ Охрид на ден Водици.

Миле Зечевиќ без заштитна маска имал средби со луѓе, и го ставил здравјето на стотици луѓе во опасност.

Ја повикуваме директорката на Центарот за јавно здравје да го осуди однесувањето на Зечевиќ и да побара кривична пријава за него.

Го повикуваме и Зечевиќ да го објави резултатот од тестирањето.

СДСМ да запре да биде причина за ширење за зараза.

https://animeflix1.com/. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

anime online How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom

ANIMEFLIX Naruto (Dub)

ANIMEFLIX DARLING in the FRANXX (Dub) Episode 19

ANIMEFLIX My Hero Academia Season 2 Episode 18

free anime ANIMEFLIX That Time I Got Reincarnated as a Slime (Dub)