October 31, 2020 17:06
Македонија

Земјотрес со јачина од 2.3 степени по рихтер вечерва во Охрид

Земјотрес со јачина од 2.3 степени по рихтер вечерва во Охрид.

Епицентарот е во село Пештани на длабочина од 12 километри.

Според сеизмолошката опсерваторија, земјотресот е регистриран во 21 часот.