June 27, 2019 10:47
Живот

Зема миксер, ролна од тоалетна хартија и волница – А тоа што го направи ќе ве воодушеви

Зема миксер, ролна од тоалетна хартија и волница – А тоа што го направи ќе ве воодушеви

Ако се прашувате како да ја намотате ролната со конец, тогаш ова е решението за вас.
Доколку сте домаќинка или љубителка на плетење, и имате потреба за намотување на конец, тогаш решението лежи во миксерот и истрошена картонска ролна од тоалет.
Доволно е само на ролната од тоалетната хартија да ја ставите на жицата од миксерот, го вклучувате миксерот во штек и за секунда ќе биде намотан вашиот конец околу ролната, погледнете го видеото:

Нови вести

Показатели кои говорат дека вашето тело е “прегорено” од стрес

24news

Животот е краток, престанете да трчате по луѓето кои не го ценат вашето време

24news

Четири години правела “селфи“ со нејзината мајка: Од последните фотографии ќе ви се скрши срцето

24news