February 17, 2020 07:55
Македонија

Зекири на ФБ: Кој ја зборува вистината за свадбата во Мала Речица?

Пратеникот и потпретседателот на СДСМ, Мухамед Зекири прашува на Фејсбук кој ја зборува вистината за крвавата свадба во Мала Речица, лидерот на ДУИ Али Ахмети или таткото на застреланото момче. Таткото на момчето изјави дека пратеникот Џеват Адеми пукал и го ранил син му.

– Кој ли ја зборува вистината, Али Ахмети или Јусуф Билали очевидец и сведок на настанот (чиј син беше ранет)?, прашува Зекири.