March 1, 2021 11:49
Македонија

Зголемени нивоата на реките, Преспанското Езеро 31 сантиметар над апсолутниот минимум

Нивоата на речиси сите реки во земјава се зголемени, некои дури имаат и тројно повисоки водостои, покажуваат денешните хидролошки мерења. Според УХМР, и Дојранското Езеро е над просекот за јануари, а Охридското и Преспанското се со пониски вредности од јануарскиот просек. Сепак, Преспанското Езеро за 31 сантиметар го има надминато апсолутниот минимум.

Watch Suppose a Kid from the Last Dungeon Boonies moved to a starter town? Episode 2 (https://gogoanime.be/m/ARR7/ep-2) at website https://gogoanime.be. See more gogoanime overlord

Redo of Healer Episode 2 at website https://animeflix.nl. See more animeflix aot