January 28, 2022 05:53
Македонија

За поддршка на имплементацијата на Декадата и Стратегијата за Ромите, 14,9 милиони денари од Буџетот

Донесена е Одлука за распределба на средства од Буџетот на Република Северна Македонија за 2021 година за поддршка на имплементацијата на Декадата и Стратегијата за Ромите.

– Со 14,9 милиони денари предвидени со оваа програма ќе се финансираат повеќе инфраструктурни проекти во ромските заедници во Крива Паланка, Кавадарци, Прилеп, Кочани, Ранковце, Делчево и Шуто Оризари, објавија од Владата на Република Северна Македонија денеска на фејсбук.

Aniwatch - Free Anime Streaming Online - Aniwatch Official. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

watch anime online AniWatch DARLING in the FRANXX

free anime Dragon Ball Z (Dub)

Jimihen!!: Jimiko wo Kaechau Jun Isei Kouyuu!!

animes online My Hero Academia Season 5

Redo of Healer Episode 7