February 16, 2019 12:58
Живот

За оваа фотографија од ќерка и татко зборува целиот свет – Дали гледате што прават?

За оваа фотографија од ќерка и татко зборува целиот свет – Дали гледате што прават?

Оваа слатка фотографија од татко и ќерка неочекувано стана популарна на социјалните мрежи, а кога ќе ја видите ќе ви стане јасно зошто е тоа така. Потребно е добро да се концентрирате и да забележите кој седи, кој стои и дали таткото навистина има толку мали нозе во сандали.
Фотофрафијата е погледната веќе милион и 700 илјади пати, а во коментарите се посочени уште неколку необични детали – се чини дека девојчето има и трета рака која ја држи на стомакот.

Related posts

Потресна исповед на Луна Џогани: „Преживеав пекол поради дрогата“

24news

Преживеал пад на авион во кој загинале речиси 50 лица: Открива како една обична работа му го спасила животот

24news

Добро или лошо – Што навистина се случува кога ги „крцкаме“ прстите?

24news