October 26, 2020 08:31
Хроника

Затворен за сообраќај автопатот кон Штип кај наплатна рампа Миладиновци

Автопатот кон Штип кај наплатната рампа Миладиновци е затворен за сообраќај, информираат од АМСМ.

Прекинот на сообраќајот е поради вршење увид на сообраќајна незгода.