October 26, 2021 00:47
Скопје

Започнаа со работа воспитните групи во сите градинки на територијата на општина Бутел

Пригодно, со музичко-сценски перформанс на најмалите беше одбележан почетокот со работа на воспитните групи во сите градинки на територијата на Општина Бутел.
-Огромно внимание посветуваме за воспитно-обарзовниот процес во претшколската возраст. Задачата на дечињата е тие да бидат весели и среќни, додека возрасните треба да го направат нивното детство да биде безгрижно, рече Велимир Смилевски, градоначалникот на Општина Бутел.
Најмалите се претставија со изведување на претставата под наслов ,,Писмо до кралот”, која е двојазична, на македонски и на албански јазик.

Website https://wcostream.cc: Watch Happy Kappy wcostream Episode 25 wcostream pokemon

Baggy Episode Full

Animeflix - Watch your favorite anime online FREE.

Website https://twistmoe.net: Watch Tamayura: More Aggressive - Tsuitachi dake no Shuugakuryokou, Nanode twistmoe Episode Full twist anime

Yemle: https://yemle.com/profile/kissanimemx

Flickr: https://www.flickr.com/people/[email protected]/