July 17, 2019 13:21
Македонија

Замрзна дел од Охридското Езеро покрај кејот

Ниските температури, што го зафатија Охрид деновиве доведоа до мрзнење на делови од Охридското Езеро.

Замрзнат е делот кај трските на кејот, а дебелината на мразот достигнува и до неколку сантиметри.

Температурите во Охрид ноќе достигнуваат и до минус 12 степени.

Нови вести

Заев: Мицкоски да дојде на лидерската, немам намера да исполнувам желби за предвремени избори

Daniela

Здравев: Изненаден сум од она што се случи со СЈО

Daniela

Рахиќ: Хашкото одделение не е тоа што било, потребна е реконструкција на затворот

Daniela