Македонија

Законот за прогласување на дел од Шар Планина за национален парк пред Комисијата за транспорт, врски и екологија

Собраниската Комисија за транспорт, врски и екологија денеска на седница треба да го разгледа Предлог-законот за прогласување на дел од Шар Планина за национален парк.

На дневен ред се и предлозите за изменување и дополнување на Законот за електронските комуникации и на Законот за животната средина, како и Предлог годишна програма за работа и развој и Предлог годишен финансиски план на Агенцијата за цивилно воздухопловство за 2021 година.

WCOStream dubbed anime: Watch Attack on Titan Season 3 (Dub) Episode 6

AnimeFreak anime online: Watch Jujutsu Kaisen (TV) (Dub) Episode 11