January 29, 2023 13:33
Македонија

Закана за бомба и во ТЦ Бисер (Фото)

Покрај средните училишта денес закана за бомба и во Т. Ц Бисер дознава 24 инфо.

Во тек е евакуација на посетителите и вработените во трговскиот центар.

Засега нема детали од МВР.