February 25, 2021 17:20
Македонија

Заев продолжува со манипулации со цел прикривање на неуспесите во економијата, денес како странска инвестиција претставува преземање на веќе етаблирана компанија

Заев продолжува со манипулации за прикривање на своите неуспеси во економијата!                                 Денес премиерот Заев најави отпочнување на некаква нова странска инвестиција во ИКТ секторот. Во суштина не станува збор за никаква нова инвестиција, туку комерцијално преземање на веќе постоечка и добро етаблирана македонска ИТ компанијата Сеавус од страна на Чешка ИКТ компанија. Нешто што е договорено и реализирано пред неколку месеци во чисти пазарни и бизнис услови без никакво влијание или придонес од страна на Владата.

Watch Kaguya-sama: Love is War Season 2 (Dub) Episode 6 at website https://gogoanime.be gogoanime overlord

Watch Jujutsu Kaisen (TV) Recap Episode Full at Crunchyroll free premium crunchyroll 2020