March 3, 2021 21:07
Македонија

Заев: Новата 2021-ва е антикорупциска година

Новата 2021-ва е антикорупциска година❗️ Ќе водиме активна и постојана кампања за подигнување на свеста кај граѓаните, за негативните ефекти на корупцијата во различните области и сектори и за сите механизми кои им стојат на располагање за да заедно се спротивставиме на ова зло.
Како една од алките во борбата против корупцијата е воспоставувањето на ефикасен контролен механизам. Оваа година започнуваме со воведување на електронски систем за инспекција – „Е-инспектор“ 👨‍💻, којшто ќе овозможи електронско поврзување и работење на сите 28 инспекциски служби под капата на Инспекцискиот совет. Преку системот ќе се намали субјективното влијание на секој инспектор за време на инспекцијата.
🗣 Граѓаните треба да ја препознаваат корупцијата, но и не треба да се плашат да ја пријават, што е нашата клучна цел, затоа што никој не е над законот!

https://www.facebook.com/zaevzoran/posts/10159364680827932

Bloom Into You (https://funimationfree.com/m/gkzz) Episode 13 at website https://funimationfree.com funimation customer service

Watch Dragon Ball Super (Dub) Episode 96 (https://animeflix.nl/m/YYo4/ep-96) at ANIMEFLIX highschool of the dead animeflix