January 24, 2021 22:15
Македонија

Заев: Македонскиот јазик и македонскиот идентитет не се на маса за преговори

Македонскиот јазик и македонскиот идентитет не се на маса за преговори. Корењата, историјата на мојот народ и на мојот македонски јазик, се исто мое суверено право и право на самоопределување, рече премиерот Зоран Заев.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=380015056613800