August 24, 2019 20:19
Македонија

Заев: Дајте број од Ел Чека да го прашам зошто не објавува бомби од мене

Дајте број од Ел Чека да го прашам зошто не објавува бомби од мене- рече Заев. Овој човек треба да одговара. Еве го повикувам и за мене да објави бомби. Пред камера му ветувам дека ќе одговара- дециден беше Заев.

Нови вести

Филипче: Останува концептот за Детска кардиохирургија, операции и во двете приватни болници

Igor

ЗНМ и СЕММ: Медиумите да се држат до професионалните стандарди, а политичарите да се воздржат од тужби

Igor

Ќе се избира нова компанија за делницата Дреново-Фариш

Igor