Македонија

Заев го штитеше Мијалков додека му беше потребен за проблеми во ВМРО, тој му беше бизнис и политички партнер

Соопштение до јавноста, реакција на прес конференцијата на Миле Талевски

Заев го штитеше Мијалков додека му беше потребен за проблеми во ВМРО, тој му беше бизнис и политички партнер. 4 години СДСМ не го спомнуваше Мијалков во соопштение, затоа што беше дел од коалицијата Зоран – Вице – Сашо.

На сите нивоа на СДСМ Заев издал наредба да не се спомнува името на Мијалков, а тој добиваше максимална логистика од власта.

Заев беше во коалиција со Мијалков до вчера.

Заев е во коалиција и со целата криминална болумента од регионот и светот.

Заев 4 години издавал пасоши на светски криминалци, нарко босови и терористи.

Заев систематски ја уривал државата и нејзиниот кредибилитет во очите на нашите партнери.

Заради Заев македонскиот пасош бил употребуван во криминални цели и тероризам. Заев е закана за светската безбедност. И Заев ќе одговара. Штетите кои ги предизвика му се познати, и знае дека за истите нема да може да избега од одговорност.

AnimeDao animedao softonic: Bleach (https://animedao.nl/m/nP3) Episode 366

GoGoAnime haikyuu gogoanime: So I'm a Spider, So What? Episode 13