November 16, 2019 01:07
Македонија

Заев: Албанците ја чувствуваат земјата своја бидејки гледаат дека работиме за нив

Албанците секогаш си ја сакале својата земја, а сега ја чувствуваат за своја бидејќи гледаат дека државата работи и за нив
со тоа се гордеам и тоа е иднината на нашаѕа мултиетничка земја

Нови вести

Столтенберг: Новите членки како Северна Македонија мора да имаат безбеден начин на комуникација

Filip

Милевски на средба со европратеничката Јовева

Filip

Ријвас: Ако Северна Македонија ги исполни условите не треба да има никакви субејктивни пречки за влез во ЕУ

Filip