Македонија

Заврши мандатот на уставниот судија Јован Јосифовски

На уставниот судија Јован Јосифовски денеска му завршува деветгодишниот мандат, информира Уставниот суд.

Тој е избран за судија на Уставниот суд на  24 декември 2012 година,  а неговиот работен однос почна на 14 јануари 2013 година. Судијата Јосифовски даде придонес со своето активно учество во работата на Судот и во изминатите девет години му беа доделени  228 предмети, соопшти Уставниот суд.

Со завршувањето на мандатот на Јосифовски, Уставниот суд останува да функционира со пет судии, од вкупно девет предвидени со Уставот.

AnimeHeaven - Watch HD Anime Online Free | AnimeHeaven.pro. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

animeheaven Naruto: Shippuden (Dub)

One-Punch Man Episode 12

Naruto

My Hero Academia Season 5 (Dub) Episode 18

anime websites Fairy Tail (Dub)

tải go88