June 26, 2022 22:17
Скопје

Жичарницата денеска ќе има скратено работно време

Ве информираме дека Жичарницата денеска, четврток (19.05.2022 год), ќе работи до 17.30 часот, поради редовни планирани тестирања.

Од утре, објектот ќе продолжи со вообичаеното работно време, односно од 10 до 20 часот, согласно Одлуката за работно време во период мај – септември.

Потсетуваме дека во период од 19-19.30 часот е последно возење од долу кон врвот, односно во 19.45 часот е последно возење од врвот надолу.

Секој понеделник и секој последен вторник во месецот, Жичарницата не работи.

https://go88.gg/

https://sunwin.fan/