December 9, 2022 00:36
Скопје

Жителите од скопското село Добри Дол денеска без вода

Дел од жителите од скопското село Добри Дол, општина Сопиште, денеска ќе останат без вода за пиење.

Како што информира ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, прекинот е поради дефект на улица „1″ бр.15 во Добри Дол.

Жителите ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.