October 26, 2020 03:06
Скопје

Жителите на улица „Востаничка” утре без вода

Од ЈП Водовод и канализација известуваат дека утре без вода ќе останат корисниците на улица „Востаничка”, во општина Кисела Вода.

Прекинот на водоснабдувањето ќе биде поради давање приклучоци на улицата „Востаничка”, во периодот од 8:30 часот па се до завршување на работата.