Македонија

(Живо): Прес-конференција на Христијан Мицкоски

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски ќе се обрати до јавноста по повод лидерската средба која заврши без договор.

Неговата прес-конференција можете да ја следите во живо: