October 21, 2020 03:44
Балкан

Жестока тепачка меѓу маж и жена на плажа во Црна Гора (ВИДЕО)

На социјалните мрежи се појави интересно видео на кое може да се види тепачка меѓу повозрасен маж и жена на некоја плажа во Црна Гора.

Пред тепачката тие започнале да се навредуваат со погрдни зборови, вербалната расправија потоа прераснала во вистинска тепечка.

На социјалните мрежи се појави интересно видео на кое може да се види тепачка меѓу повозрасен маж и жена на некоја плажа во Црна Гора.

Повозрасниот маж по лице удира една жена која не му остана должна, туку веднаш му возврати и го удира со својата папуча.