January 20, 2020 21:26
Скопје

„Етичност, вредности и хуманост“ во ООУ „Круме Кепески“

Во рамки на Отворениот ден за граѓанско образование, учениците од ООУ „Круме Кепески” од Кисела Вода одржаа работилници преку кои ја развиваа граѓанската и демократска свест.  

По ова, децата на Отворениот ден кој се одржа на тема: „Етичност, вредности и хуманост” пред присутните дискутираа и ги презентираа своите мислења.

На крајот, тие истакнаа дека слободното изразување е основен услов за промени и напредок на заедницата.

Нови вести

Без вода корисниците на улицата Никола Тесла во Карпош

Igor

Депонијата „Дрисла“ е вратена во системот на Град Скопје

Valentina

Уништена е дел од опремата околу соларното дрво на Кејот на Вардар

Valentina