Економија

Енолози ќе дегустираат и оценуваат младо вино, ги повикаа семејните производители да достават мостри

Енолози ќе дегустираат и оценуваат младо вино, ги повикаа семејните производители да достават мостри.
-Сите заинтересирани можат да достават мостри за оценување на нивното младо вино, произведено од грозје од годинешнава реколта,  до 29 ноември. Дегустацијата и оценувањето на младо вино годинава ќе се одржи на 1 и 2 декември во Кавадарци, информираа денеска од Здружението на македонски енолози винари, со седиште во Кавадарци.
Мостри може да се доставуваат во Неготино, Кавадарци и во Скопје. Треба да има достава на две шишиња по мостра, податоци за производителот, сорта на грозјето од кое е направено виното и телефонски број за контакт. За секоја мостра треба да се уплати по 300 денари на жиро сметка на Здружението.

english dubbed anime. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

english anime ANIMEFLIX Horimiya

free anime online Suppose a Kid from the Last Dungeon Boonies moved to a starter town?

watch anime online Bleach

ANIMEFLIX Naruto Episode 216

free anime ANIMEFLIX Black Clover (Dub)

tải go88