October 18, 2021 13:30
Скопје

Еко активност во знак на одбележување на Светскиот ден на чистењето

Генералниот директор на ЈП Водовод и канализација – Скопје, Душко Весковски, ја поддржа и се приклучи на светската иницијатива по повод одбележување на Светскиот ден на чистењето. Граѓанскатаактивноство знак на одбележување на Светскиот ден на чистењето се одржа кај Студентскиот дом „Гоце Делчев“. Кон оваа иницијатива се приклучија голем број на граѓани давајќи гo својот придонес за расчистување на оваа локација.

„Никогаш не се сомневајте во група на добри луѓе кои се решени да го променат светот. Навистина сум среќен со постигнатиот резултат од денешната акција за чистење со која го одбележавме Светскиот ден на чистењето. Чистата животна средина треба да биде наше секојдневие. Ги поддржувам овие иницијативи и акции, но истовремено и повикувам на одговорност и зголемување на јавната свест за одржување на чистотата во нашето маало, нашиот град, нашата држава“ – изјави Душко Весковски, генерален директор на ЈП Водовод и канализација – Скопје.

AnimeHeaven: Kimagure Orange☆Road: Tanabata Special anime episode Full online free at https://animeheaven.pro attack on titan anime heaven

Fighting Spirit Episode 75

WCOStream: Kai Doh Maru (Dub) anime episode Full online free at https://wcostream.cc watch animes

AnimeDao: Pinky Street anime episode 2 online free at https://animedao.nl your name animedao

Animefreakws blogspot: https://animefreakws.blogspot.com/2021/06/animefreak.html

Bbuzzart: https://www.bbuzzart.com/profile/408671