September 30, 2020 09:12
Живот

Еве со каков подарок Богдана ЈА ВООДУШЕВИ Цеца (ФОТО)

Еве со каков подарок Богдана ЈА ВООДУШЕВИ Цеца

Богдана успеа со еден несекојдневен подарок да ја воодушеви својата свекрва, која не издржа да не се пофали на социјалните мрежи, нарекувајќи ја „најдобрата снаа“.

Се работи за прекрасен прстен во облик на цвет, кој очигледно многу ѝ се допаднал на Цеца.

„Подарок од мојата најдобра снаа“, напиша Цеца, заблагодарувајќи се на убавиот гест од страна на Богдана.