August 13, 2022 18:34
Македонија

Еве зошто видеото на Мицкоски нема подолг кадар од 3 секунди, го крие дебаклот на митингот

Еве зошто видеото кое што Христијан Мицкоски го објави нема подолг кадар од 3 секунди. Очајно се обидува да го сокрие дебаклот на митингот на ВМРО-ДПМНЕ што му се случи синоќа.


Наместо да ја прифати реалноста и да ја прими порака од граѓаните Мицкоски глуми невешт режисер, крати секвенци, од петни жили се мачи да сокрие нешто што не може да се сокрие.


Еве целосно видео од дрон, без монтажи, без интервенции, дебаклот на митингот на ВМРО-ДПМНЕ е евиденитен.


Народот не сака блокади, не сака деструкции.