November 30, 2020 05:50
Свет

Евакуирана железничката станица во Лион по дојава за бомба

Евакуирана е железничката станица Part Dieu  во Лион откако полицијата примила дојава за поставена бомба. На терен се деминерски тимови на полицијата.