November 24, 2020 21:56
Македонија

Д-р Далип Јахја назначен за раководител на Клиниката за ортопедија

За раководител на Клиниката за ортопедија при ТОАРИЛУЦ е назначен д-р Далип Јахја, информира Министерството за здравство.

Јахја е доктор од ЈЗУ Универзитетската клиника за трауматологија, ортопедски болести, анестезија, реанимација и интензивно лекување и ургентен центар (ТОАРИЛУЦ).