Македонија

ДС да каже дали функционираат само како испостава за бесплатен паркинг на функционерите на СДСМ и ДУИ, наместо како партија?

ДС да каже дали функционираат само како испостава за бесплатен паркинг на функционерите на СДСМ и ДУИ, наместо како партија?

ДС да излезе и да каже дали една цела катна гаража во Скопје функционирала за функционерите на СДСМ и ДУИ да имаат бесплатен паркинг?

Дали зад имињата на директорот и заменикот директор на ЈП Градски паркинг во време на Шилегов од ДС, се кријат имињата на Мартин Попов, шеф на кабинет на Димитар Ковачевски, Миле Зечевиќ и други високи функционери на власта?

Функционери на СДСМ и ДУИ преку ДС, кој функционирал како нивна испостава за организирање на паркинг се паркирале низ цело Скопје бесплатно.

Без прецизен одговор и со заобиколување ДС продолжува да биде приврзок на власта и нивна испостава за организирање на паркинг.

anime online. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

animes online Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Cour 2

Suppose a Kid from the Last Dungeon Boonies moved to a starter town?

anime sites Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Cour 2

watch anime Seirei Gensouki: Spirit Chronicles

watch subbed anime AnimeDao My Hero Academia (Dub)