October 6, 2022 12:13
Хроника

Драма во Кисела Вода, групна тепачка во автобус на ЈСП, нападнати новинари

Неколку лица се повредени во автобус на ЈСП со број 51, вечерва во Кисела Вода, дознава 24 Инфо.

Автобусот во моментов стои, а има и многу полиција. Дел од присутните нападнале и новинарска екипа.