June 25, 2022 10:34
Македонија

Доделување пофалници и награди на најдобро дипломираните студенти во учебната 2020/2021 година на УКИМ

По повод одбележувањето на 73-годишнината од основањето на Универзитетот и одбележувањето на 24 Мај – Денот на светите Кирил и Методиј – патрониот ден на Универзитетот, денеска на платото пред влезот на Ректоратот ќе бидат доделени пофалници и награди на најдобро дипломираните студенти во учебната 2020/2021 година на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје.

Како што информираат од Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје денеска ќе им биде доделена наградата „26 јули” на најдобрите студенти во учебната 2020/2021 година од областа на архитектурата, општествените науки и уметностите на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје.

Според програмата, утре напладне на универзитетски кампус ќе биде положено цвеќе на споменикот на светите Кирил и Методиј.

cách nạp tiền go88

sunwin bị sập sunwin pc sunwin electric bus