August 20, 2022 01:01
Македонија

Доделување договори за финансиска поддршка на малите семејни винарии

– Доделување на договори за финансиска поддршка на малите семејни винарии од страна на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство.

Како што соопшти Министерството, по завршувањето на официјалниот дел, ќе следува дегустација на вина произведени од малите винарии кои ќе ги претстават своите брендови на штандовите распоредени околу Школка во Градскиот парк во Скопје.