June 17, 2019 07:10
Хроника

Додека ја претресувале на аеродром ѝ снемало 3.000 евра

На “Меѓународен Аеродром-Скопје“ од Стокхлом-Шведска допатувала 47-годишна жена од Косово, на која додека ѝ била вршена контрола на багажот од двајца царински службеници ѝ биле земени 3.000 евра.

Таа веднаш пријавила во полиција, по што бил извршен разговор со неа и со лица од Секторот за професионална одговорност на Царинската управа.

Се работи на расчистување на случајот.

Нови вести

Пронајден труп во распаѓање во Скопје

Igor

Кочанчанец принудувал сограѓанка на секс

Daniela

Десет Пакистанци откриени во џип кај Гевгелија

Daniela