February 2, 2023 02:06
Спорт

Додека Сон тагуваше поради поразот, помошник на Гана правеше селфи со Јужнокореецот

Најголемата јужнокорејска ѕвезда Хонг Ми Сон, ѕвездата на лондонски Тотнем не можеше да ги скрие солзите после поразот на Ј. Кореја од Гана со 2-3 во попладневниот втор спектакл од денешниот пораз.

И додека Сон плачеше за поразот, иако Корејците сѐ уште не се елиминирани од Светското првенство, тренер во стручниот штаб на Пауло Бенто кај Гана реши да направи селфи со првата јужнокорејска ѕвезда.