Македонија

Додека власта ја дефокусира јавноста со карпи, очекуваме одговори на реалните теми: Високите цени, поскапото парно и струја, неказнетиот криминал

Очекуваме во следните денови за карпата којашто драматично ја најави ЦУК и Стојанче Ангелов да биде обвинета ВМРО-ДПМНЕ и да биде кажано дека е појавена во време на мандатот на ВМРО-ДПМНЕ, како обид за дефокус од реалните катастрофални состојби.

Во таа насока очекуваме следниот период владата на СДСМ ДУИ преку Ангелов да предупреди и за Халеевата комета која во следните 50-тина години ќе се размине со Земјата.

И додека се дефокусира јавноста реалните теми за кој мора да се збори се:

1. Високите цени, ниските плати,

2. Скапото парно и скапата цена на струјата,

3. Скапите бензини, застојот во евро интеграциите,

4. Неказнетиот криминал и корупција

anime website. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

free anime online How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom

ANIMEFLIX My Hero Academia Season 5 Episode 22

Naruto (Uncropped) (Dub) Episode 220

animes online My Hero Academia Season 2 (Dub)

Attack on Titan (Dub) Episode 18