June 28, 2022 23:30
Македонија

ДКСК ќе ја одржи 68. седница

Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) денеска ќе ја одржи 68. седница преку платформата Зум.

На дневен ред, како што стои во соопштението од ДКСК, се усвојување на Предлог – правилник за изменување и дополнување на Правилникот за условите, начинот и постапката на користење на надворешна експертиза за потребите на ДКСК, работа по конкретни предмети и усвојување на извештаи по спроведена антикорупциска проверка на закони.

https://tai.go88.is/

không tải được sunwin sunwin energy srl sunwin danh bai doi thuong