November 16, 2019 03:42
Македонија

Димитров:„Само тој што не весла има време да го ниша чамецот”

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров по завршување на денешниот состанок на министрите на ЕУ кои не донесоа одлука за почнување преговори со Македонија, објави статус на својот Фејсбук.

“Само тој што не весла има време да го ниша чамецот.”Жан-Пол Сартр“Only the guy who isn't rowing has time to rock the boat.”Jean-Paul Sartre

Posted by Nikola Dimitrov on Вторник, 15 октомври 2019

Нови вести

Столтенберг: Новите членки како Северна Македонија мора да имаат безбеден начин на комуникација

Filip

Милевски на средба со европратеничката Јовева

Filip

Ријвас: Ако Северна Македонија ги исполни условите не треба да има никакви субејктивни пречки за влез во ЕУ

Filip